Vi skapar först och främst personliga kontor med en "hemmakänsla. Men vill Ni ha vår hjälp i det privata hemmet hjälper vi gärna till då vi brinner för inredning. 

Inredning har alltid legat Charlotte varmt om hjärtat och har under åren tagit sig an uppdrag insom den privata sektorn som hon tyckt varit roliga som en bisyssla. Men från och med januari 2018 erbjuder Charlotte sina tjänster på heltid med fokus på offentliga miljöer. 

Det hela började med att Charlotte fick en förfrågan om att inreda ett kontor i Linköping City 2017. Företaget efterfrågade ett mysigt kontor med personlig touch. Funktionellt men känslan skulle vara varm och trivsam. De ville bort från det typiska sterila kontoret med tråkiga och kantiga möbler och de typiska vita väggarna. Företaget har nu växt och Charlotte planerar det kommande kontoret helt från grunden.

Resultatet från första kontoret kan Ni se här. "Jag personligen älskar att besöka detta kontor då det är inbjudande och mysigt. En trivsam plats för de anställda där man känner sig som hemma. Självklart får de inte bli för bekvämt, det är ju trots allt en arbetsplats"
 
Så här borde alla kontor vara tycker Charlotte och just därför sitter Ni och läser denna text. Charlotte vill hjälpa dig att skapa ett attraktivt kontor utöver det vanliga för dig och dina anställda.
 
Vem vill ha ett sterilt kontor som liknar alla andra? Linder interiör lyssnar på dina behov, önskemål och budget. Ett löfte är att Ni inte kommer få traditionella kontorslösningar utan allt kommer vara skräddarsytt för just Er. Väldigt få möbler inhandlas från de traditionella kontorsvaruhusen. Här scannas fysiska butiker, second hand och online. För att få det perfekta resultatet är det inte helt ovanligt att vi jobbar med lokala förmågor för att ta fram möbler designade för kunden. 
 
Hör av dig så bokar vi ett möte!

Charlotte Josefsson

Kontoret blev över våra förväntningar. Vi är så nöjda så Charlotte har fått förtroende att leda renovering och inredning av kommande kontor

Jag hade aldrig kunnat drömma om att rummet till min lilla tjej skulle bli så mysigt, fantasifullt och fint

Vi är så nöjda med vårt runda, fina betongbord med specialdesignat underrede i stål.